STARBUCKS® ESPRESSO ROAST
Bohaté a karamelové tóny
Objavte bohaté a karamelové sladké tóny kávy STARBUCKS® Espresso Dark Roast, ktorá je základom slávnych latte. Intenzitu tejto nadčasovej kávy, ktorú si pripravíte vo svojom kávovare NESCAFÉ® Dolce Gusto® behom pár sekúnd, si jednoducho zamilujete.
INGREDIENCIE
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE A ZLOŽENIE | Na 100 g | Na 100 ml | Na jednu porciu: | %* |
Energia (kJ/kcal) | 1093.8 kJ / 266.9 kcal | 24 kJ / 5,7 kcal | 7,2 kJ / 1,7 kcal | - |
Tuky | 17,1 g | 0,0 g | 0.0 g | 0% |
- z toho nasytené mastné kyseliny: | 7,6 g | 0,0 g | 0,0 g | 0% |
Sacharidy | 0,2 g | 0,0 g | 0,0 g | 0% |
- z toho cukry | 0,2 g | 0,0 g | 0,0 g | 0% |
Vláknina | 38,7 g | 0,7 g | 0,2 g | 0% |
Bielkoviny: | 8,1 g | 0,3 g | 0,1 g | 0% |
Soľ: | 0,0 g | 0,0 g | 0,0 g | 0,2 % |
* Referenčná hodnota príjmu priemerného dospelého človeka (8400 kj / 2000 kcal).
Zloženie:
pražená mletá káva. / arabika & robusta
Tažká práca prináša delikátnu chuť
Vychutnajte si túto intenzívnu sladkastú karamelovú kávu, ktorá je srdcom nášho latte. Spoločnosť STARBUCKS® začala v roku 1975 ručne pripravovať každý nápoj espresso a hľadala dokonalé spojenie kávových zŕn a praženia. Mesiace intenzívneho experimentovania sa skončili recepturou s tónmi sladkého karamelu. Je taká dokonalá, že sa od tej doby vôbec nezmenila.
Mohlo by vás zaujímať aj
STARBUCKS® CAPPUCCINO - 36 kapsúl
Lahodná & chutná
Nescafé Dolce Gusto
Lahodná & chutná
Nescafé Dolce Gusto
Balenie za 4,33 €
Vianočný set: Genio S Plus & STARBUCKS®
Nescafé Dolce Gusto
Nescafé Dolce Gusto
Limitovaná ponuka
STARBUCKS® káva
SPEKTRUM PRAŽENIA
Výsledok dlhoročného úsilia a odborných znalostí priniesli systém praženia Starbucks™ Roast Spectrum. Ten ponúka tri stupne praženia: Starbucks® Blonde Roast, Medium Roast a Dark Roast. Každé kávové zrno si vyžaduje jedinečnú a unikátnu kombináciu teploty a času praženia, aby získalo svoju charakteristickú arómu, kyslosť, intenzitu a chuť.
ZÁVÄZOK ETICKÉHO ZÍSKAVANIA ZDROJOV
Spoločnosť STARBUCKS® sa zaviazala, že 100 % jej kávy bude pochádzať z etických zdrojov a nedávno dosiahla hranicu 99 %. Cieľom je, aby sa káva stala prvým produktom udržateľného poľnohospodárstva na svete.
ZÁSADY CAFE PRACTICES
Postupy a zásady C.A.F.E. (The Coffee and Farmer Equality), vyvinuté v spolupráci s organizáciou Conservation International, pomáhajú dlhodobo zaisťovať dodávky vysoko kvalitnej kávy, ktoré majú navyše pozitívny dopad na farmárov a ich komunity.